ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

katathesi-2

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Καταθέτεις στο ταμείο ή μέσω web banking το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σου σε έναν από τους παρακάτω λογ/μους:

ΠΕΙΡΑΙΩΣIBAN: GR4601720830005083044650364
ΕΘΝΙΚΗIBAN: GR7301107090000070944051617
ALPHAIBAN: GR4901405960596002002005760
EUROBANKIBAN: GR1802600930000630200903030

antikatavoli-2

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αν δεν “συμπαθείς” το πλαστικό χρήμα, αν δεν έχεις web banking  ή ακόμα και αν μια βόλτα στην τράπεζα σου ακούγεται εφιάλτης, τότε η επιλογή της αντικαταβολής είναι η λύση για σένα.

Η εταιρία courier θα εισπράξει το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σου. Απλά, ξέγνοιαστα και… παραδοσιακά!

pistotiki-2

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείς να πληρώσεις με την πιστωτική ή prepaid κάρτα σου Visa, Mastercard, Maestro μέσω του αξιόπιστου  συστήματος ePOS Paycenter της τραπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Κατά την πληρωμή θα μεταφερθείς στο σύστημα της τράπεζας γιατί είπαμε… η ασφάλεια πάνω από όλα!

Paypal-2

PAYPAL

Αν έχεις paypal είσαι κορυφή! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πιο δημοφιλής πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών παγκοσμίως είναι διαθέσιμη για σένα στην Akamatra. Μόλις επιλέξεις αποστολή παραγγελίας θα μεταφερθείς αυτόματα στον Paypal λογαριασμό μου για να πράξεις τα καθέκαστα.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Σχετικά με…

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Θυμήσου στην αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρεις τον κωδικό της παραγγελίας σου. Το τραπεζικό σύστημα δεν με ενημερώνει την ίδια στιγμή για την κατάθεση σου. Αν θέλεις να επισπεύσεις τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σου, στείλε μου την εντολή πληρωμής ανεβάζοντας το αρχείο μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας.

Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις την τραπεζική απόδειξη συναλλαγής με φαξ στον αριθμό 210 2321 965

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αν επιλέξεις αντικαταβολή σημαίνει οτι οι συνεργάτες μου και εγώ θα πρέπει να διαχειριστούμε την πληρωμή σου χέρι – χέρι. Ως εκ τούτου, αν και εγώ δεν ζητάω κάτι παραπάνω για τη διευκόλυνση αυτή, προβλέπεται μια μικρή επιβάρυνση (1,50 €) για λογαριασμό της εταιρίας courier ανεξαρτήτως όγκου, βάρους ή αξίας παραγγελίας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

PaycenterLOGO

PaycenterLOGOcards

Τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας δεν αποθηκεύνονται ούτε επεξρεγάζονται από το akamatra.gr. Η συναλλαγή διενεργείται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Κατά την παραλαβή ενδέχεται να σου ζητηθεί να δείξεις την αστυνομική σου ταυτότητα για λόγους ασφάλειας & επιβεβαίωσης.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Το όνομα μου είναι Akamatra και είμαι γέννημα των αδελφών Σταθόπουλοι. Ωστόσο οργανισμοί και τραπεζικά ιδρύματα, δεν προτιμούν το χαϊδευτικό αλλά το… “βαπτιστικό” μου όνομα. Στα χαρτιά λοιπόν το πιο πιθανό είναι να με αναγνωρίζεις με το όνομα Ι. & Ν. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ

ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Να γνωρίζεις οτι όσο είσαι στο akamatra.gr η περιήγηση σου είναι ιδωτική και προστατεύεται με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 256 bit της Comodo Group Inc. Μπορείς να το διαπιστώσεις από το πράσινο λουκετάκι που εμφανίζεται αριστερά στη γραμμή διεύθυνσης και από το ειδικό εικονίδιο που βρίσκεται πάντα κάτω δεξιά στο υποσέλιδο του akamatra.gr.